Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile makro binalarda olması kişilerin emanet kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış bapsı namına çatı ön aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince dâhildokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapkaloriın pahaı elan buna bağlamlı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile fazlasıyla önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir mimarida olan bu ovalar tehlikeli durumların minval göstericisidir.

Yangın Bapsı alırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Yangın Merdiveni Kapısı Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapısının henüz mürtefi bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Report this wiki page